Ditt mål er vårt mål

Om oss | Rehabilitering i Oslo og Viken

Trenger hjemmet ditt en kjærlig hånd, eller har du kjøpt en ny villa som må totalrenoveres? Det kan være mange grunner til at du ønsker å pusse opp eller bygge om – Rehablitering i Oslo og omegn  hjelper uansett årsak. Vi har i mange år samarbeidet med vanlige rørlegger- og elektro underleverandører, og kjenner derfor hverandres behov og rutiner. 

Om oss - Rehabilitering i Oslo og Viken

Det er fordelaktig for deg i forbindelse med en totalrenovering å velge oss, da vi er vant til å bygge sammen. Hos Rehbalitering i Oslo og omegn er det viktig for oss at ting går. Derfor er vi veldig opptatt av å overholde avtaler og tidsfrister, da vi mener at dette er den beste løsningen for alle parter. Trenger du som kunde endringer når du står foran en totalrenovering av huset eller leiligheten din, garanterer vi at alle faggruppene trekker raskt i den andre retningen, sammen.

image

Vi er pålitelig, trygg og effektive

I forbindelse med rivings- og renoveringsoppgaver er det viktig å være kjent med innholdet i Asbest, PCB og Bly. Vi har jobbet med miljøsanering i mer enn flere år, og kan sikre deg en profesjonell og sikker byggeprosess

Start til slutt

Skal du starte en oppussing av hus er det viktigste for oss at det alltid er god kjemi og tett kontakt mellom totalentreprenør og kunde. Dette gir oss muligheten til å rådgi og hjelpe deg på best mulig måte. Derfor er vi ikke redde for å komme med alternativer til din løsning, slik at din oppussing blir mer optimal enten økonomisk eller kvalitetsmessig. Vårt arbeid er først ferdig når kunden er fornøyd. Er boligen for eksempel vannskadet, kan det noen ganger være vanskelig å vite hvilken yrkesgruppe som bør flytte ut først. Derfor er det enkelt å bare ringe oss i Rehabilitering i Oslo.

Vi er din totalløsning, og vi sender alltid de riktige fagpersonene i riktig rekkefølge. Dersom du i forbindelse med en totalrenovering av boligen din trenger hjelp til riving og montering av nytt kjøkken eller bad, hjelper vi selvsagt også med dette. Overlater du ansvaret til oss, kan du trygt lene deg tilbake i vissheten om at elektrikere og rørleggere vi bruker er valgt ut på bakgrunn av vår kunnskap om at de leverer høykvalitetsarbeid innenfor sine respektive fagfelt.

Klassiskt smide i kombination med modern teknik.

Mange av våre kunder roser vårt driv og handlekraft. Den konstellasjonen er avgjørende i vårt daglige arbeid. Det er selvfølgelig flere ting å huske på når du skal velge riktig renovatør. Du må blant annet vær også oppmerksom på hva som står i din formidlingsavtale/kontrakt. 

Har du spørsmål er vi alltid tilgjengelig for en uforpliktende boligprat. Ta derfor bare kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale! 

Image
Image
Image

Kort om oss

Logotyp expertbygg

Hos oss møter du et team av fagsterke og serviceinnstilte ansatte som skal hjelpe deg å nå alle dine mål.

Kontakt oss

Ønsker du å ta en hyggelig prat? - ikke nøl med å ta kontakt med oss så vil vi komme tilbake til deg fortløpende!

Tel: +4796005538
E-post: post@totalrenoveringoslo.com
Skriv til oss: Gå videre

Image