Våre Tjenester | Rehablitering i Oslo

Våre Tjenester i Oslo og omegn

Hos oss i Oslo og omegn har vi også et stort og  bredt utvalg av tilbud og løsninger. Vi gir deg muligheten til å benytte oss til å totalrenovere ditt ønskede boligprosjekt, uavhengig om det er  borettslag, leiligheter, landsteder og fritidsboliger. 

Mange grunner til å få renovert din bolig

Det kan være mange grunner til å få renovert boligen. Hvis du for eksempel har spesifikke boligdrømmer, kan en totalrenovering av huset ofte gi deg det du ser etter i en annen bolig. I tillegg kan det ofte øke verdien på boligen betraktelig. Skulle du derimot være så uheldig å oppdage mugg i hjemmet ditt, kan det være viktig at du tar kontakt med fagfolk. Vi  har lang erfaring i arbeid med ulike sopp, og vi er alltid klare til å hjelpe deg.

image

Kjøkkenrenovering

Kanskje vurderer du å kaste deg ut i en total renovering og ombygging av kjøkkenet ditt, men før du gjør det er det bare å vurdere om det i det hele tatt er nødvendig? Det kan godt hende at en oppussing av kjøkkenet ditt vil være tilstrekkelig. Hvis kjøkkenet ditt ikke er eldgammelt, og rommet fungerer veldig bra for deg, så kan det hende at kjøkkenet ditt bare må oppdateres med ny kjøkkenbenkeplate, nytt inventar eller nye hvitevarer. Litt fornyelse her og der kan faktisk gjøre en stor forskjell og gi inntrykk av et helt nytt kjøkken. Med en kjøkkenoppussing sparer du både tid og penger sammenlignet med å måtte rive det hele og bygge nytt kjøkken fra bunnen av.

Gi ditt gamle kjøkken, nytt liv

Men er du ikke i besittelse av det flotte håndverket selv, så kan selv en mindre oppussing være en uoverskuelig prosess – og det er her vi kommer inn i bildet. Hos Rehabilitering Oslo tar vi oss av ditt oppussingsprosjekt, uavhengig av prosjektets størrelse eller omfang. Alt du trenger å gjøre er å ha all moroa, nemlig velge materialer, farge på veggen osv, og så tar vi oss av alt det harde og kjedelige arbeidet. Hvis du lar oss ta deg av din kjøkkenoppussing, så kan du være sikker på at arbeidet utføres med størst mulig profesjonalitet og kompetanse. Vi samarbeider tett med noen av de dyktigste håndverkerne, og det er veldig viktig for oss at du vet at vi aldri går på akkord med kvaliteten på arbeidet vårt. Vi gjør også mye for å gi råd og veiledning til å ta de mest optimale avgjørelsene for akkurat din situasjon. Hvis vi ikke anser det som nødvendig å rive og bygge om kjøkkenet ditt, så er det selvfølgelig ikke dette vi anbefaler. Det er viktig for oss å være ekte, og derfor tilbyr vi også nettopp å pusse opp kjøkkenet ditt.

Få et godt tilbud fra oss

Med en kjøkkenoppussing er det mulig å skifte ut alt unntatt skap og sokkel. Det sier seg selv at jo mer du velger å bytte, jo mer koster det. Vurder derfor hvilke varer som er helt nødvendig å erstatte helt, samt hvilke som helt fint kan resirkuleres. Er du i tvil, og trenger veiledning helt fra starten, ikke nøl, men kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud, hvor vi kan gjøre deg mye klokere på dine muligheter. Kontakt oss på telefon eller skriv til oss via vårt kontaktskjema. Vi er alltid klare til å hjelpe deg, og visste du også at vi også gjerne hjelper til med for eksempel fjerning av mugg og asbest?

Image
Image
Image

Kort om oss

Logotyp expertbygg

Hos oss møter du et team av fagsterke og serviceinnstilte ansatte som skal hjelpe deg å nå alle dine mål.

Kontakt oss

Ønsker du å ta en hyggelig prat? - ikke nøl med å ta kontakt med oss så vil vi komme tilbake til deg fortløpende!

Tel: +4796005538
E-post: post@totalrenoveringoslo.com
Skriv til oss: Gå videre

Image